1a Samlade poster o kommentarer 13 nov -17

Minne från demonstration Medborgarplatsen 30 nov 1988-90
Jag minns en demonstration i Stockholm med Sverigepartiet, en mängd BSS-are och skinheads, vi marscherade Götgatsbacken upp till Medborgarplatsen. Jag blev klämd av en polishäst mot en husvägg. Senare blev vi omhändertagna av polisen och bussade ut från Södermalm…till Gullmarsplan.
===================

Post 13 nov -17

Rättvis bild av judar?

Det tycks finnas idioter till kulturknuttar och journalister som tror att alla ”judar” är lika. Att i Israel alla judar drar åt samma håll. Att Israels medborgare som majoritet, undantaget palestinierna, skulle ställa sig positiva till att undergräva hela Västeuropa till att infiltreras av muslimer! Vakna upp dj-a idioter! Det är inte en majoritet Israeliska judar som önskar ett Europa överflyglat av Islam! Använd skallarna, vilka är då dessa sk. ”judar” i den Europeiska medievärlden? Vad är de? Judar? Kommunister som övervintrat sedan Sovjettiden? En röst från falska ”får”: ”Nej, absolut inte!”. De har en annan agenda, uppenbarligen. De är en sekt, men inte representerande alla judar. Här försvarar jag majoriteten av oskyldiga judar som lever överallt. Det finns politiska krafter, indoktrinerande, infiltrerande, som har utnyttjat ”the Holocast” för att krossa hela västeuropa. Men vilka är det? Svaret är redan givet.

====================

Kommentar Ingrid 11 nov -17

 

Som jag fattar det så är väl Bonniers och Shibstedts judefamiljer. De har haft stort inflytande på debattklimatet och vem som får komma till tals. De har påverkat politiken i liberal riktning så att det gagnat islam att utbreda sig i Sverige med hundratusentals individer. Är inte detta fakta? Om detta är rätt, har de ju motarbetat sig själva. Jag tror att de vänder om, ifall de är mer judar än gudlösa kommunister..

Fotnot, en tid efter detta skrevs, sålde Bonniers sin del i TV4 till Telia. Idag jan 2021 fortsätter TV4 att hamra ut sitt islamska budskap…

====================

Post 11 nov -17

 

Vid en revolution i Sverige genomförd av de otäcka, elaka, Svenskarna, skulle förrädarpartierna tyvärr snart se hälften av landets problem lösas. En he–es massa parasiter skulle fly hals över huvud från landet. Massor av lägenheter skulle friställas och priserna på bostäder rasa, så att även Svenskar får möjlighet att flytta till sina egna städer.

====================

 

Vem vågar starta demonstration i Stockholm? 10 nov -17

 

Jag har inte följt vad som skett med demonstrationer tidigare de senaste åren. Som jag ser o känner idag kan demonstrationer vara ett bra påtryckningsmedel om antalet deltagare bara är hotfullt många. Allt över 1000 personer. Problemet är bara,  som vilken normalt funtad svensk förstår, risken för att initiativtagaren, organisatören, får stå för fiolerna, när och om det ”går åt h-e”. Folk slås ihjäl, skadas, hus bränns ner, bilar vandaliseras, gummidäck bränns, barrikader byggs, konflikten eskalerar och blir okontrollerbar. Revolution, massavrättningar på gator och torg. Vem vill då stå på barrikaderna o hålla uppmuntrande tal? Kloka individer? Några värre dårar? Det är aldrig bara en person som startar en samhällsomstörtning. Det måste till en järntrust av folk som är beredda att offra sig. Vinna eller försvinna. 1989-91 tog polis o militär parti för Boris Jeltsin och inbördeskrig undveks. I Stockholm kunde ett tillräckligt stort uppror skrämma polis o militär till sidbyte mot den ”demokratiskt” valda regeringen. Gammelpartiernas partiledningar har ju de senaste 50 åren visat sig vara fiender till sitt eget folk, likt en ockupationsmakt och kan entledigas från sina ämbeten. Men jag är rädd att missnöjet i Sverige är värre än i Ryssland 1989.

 

Tack för ordet

=================

 

Kommentar Ingrid 6 nov -17

 

Det är så synd om dem som måste sitta på kåken. Men en försvarsadvokat hade också tillagt, ”de har iallafall inte applicerat en smutsig atombomb på en arbetsplats i Sverige”!  😈

==============

 

Kommentar Joel Halldorf 9 nov -17

 

Förbjud islam, mera Kristendom, bryt med FN och mer självständighet mot  EU.

 

===============

 

Post om rättssamhället 8 nov -17

 

Genom alla lagar och förordningar utan ände, har man gjort alla svenskar kriminella. Överflödet av restriktioner upplöser grunden för rättssamhället. Idioter stiftar fler lagar fastän ingen polis i världen kan beivra överträdare. Därför är Sveriges rättssamhälle i upplösning. Ingen litar längre på polisen. Folk tar nu lagen i egna händer och samlar sig i grupper. Välkomna till laglöshetens samhälle!

=================

Kommentar Stefan 8 nov -17

Vad är straffet för politiker som förråder sitt lands folk? Nu talar jag inte om kommande hämnande hitlerist-provokatörer, vilka kan vara motsatsen.

======================

 

Kommentar Peter Nilsson om judar 3 nov -17

Jag förstår ditt ställningstagande. Har också varit medveten om dessa media ägare, plus Rosenberg och Aschberg, m.fl. Jag håller med om att de haft stort inflytande över ”folkindoktrineringen”. Tyvärr, för att inte tala om Folkpartiet, Maria Leissner, Bengt Westerberg m.fl. Om de är judar vet jag inte. Det finns också icke judar som drivit på denna utveckling, tror jag. Men till judarnas försvar är det psykologiska trauma de har upplevt efter all förföljelse. Det påverkar deras världsbild och väg att driva sin politiska dröm om framtidsvärlden. Hitlers bok gagnar inte precis judarnas känsla av trygghet, särskilt som nynazister prisar judehatets teser fortfarande. Jag tycker verkligen inte om det negativa judarna bidragit till i Sverige. Men det finns också goda bidrag, vem talar om dem? Situationen idag, tror jag, är sådan att judar i Sverige håller på att svänga om i nationalism-frågan. De fattar att de riskerar hamna i ett muslimskt Sverige vilket kommer stärka känslan av  otrygghet och förföljelse. Redan aktuellt i Malmö? Om de byter sida och blir Svenska nationalister, stoppar massinvandringen och stöder utvisningar i mängder, med hårda tag, då hoppas jag på en försoning. Vi måste förstå att många av dessa gamla judefamiljer stammar från vårt stora grannland där judarna senare blev kommunister. De stöds fortfarande från det hållet, men det är inte allt. Det finns något som skall hända, någon stor tilldragelse, tror jag, som kan förändra världen och Sveriges situation på kort tid. Man kan inte alltid säga allt.

============================

 

Kommentar Stefan 2 nov -17

 

Man frågar sig, vad är fel på folk, det var ju moderaterna som öste in flyktingar, är de nu ursäktade och är värda att leda landet igen? Nej, om folket var värda sin demokrati, skulle de rata M.

======================

 

Realistbloggerskan 2 nov -17 Jennifer Cansington

 

Så länge hitlerister inte kan släppa ”Mein Kampf” – grillerna, i NMR, motverkar de en Nationell samling. Många avskyr antisemitismen och förstår inte varför folk missunnar judarna sanningen om utrotningslägren. I det läget bör man misstänka infiltrering som ämnar att sabotera en verklig vändning.

=======================

 

Kommentar Tomas Lundberg 2 -17, Ronneby,

 

 

Håller med dig om Reinfeldtarna. Både sossar o moderater borde förbjudas. Lita aldrig mer på M.

================

 

Svar Peter Nilsson 1 nov -17 VK

 

Jag anser att inlägget talar för sig själv. Man bör inte generalisera över judarnas skuld. Det finns en mindre ”Matrjoska” att blottlägga. Nog med Hitlers hatiskhet. Jag har alltid stått på svenskarnas sida, men blivit totalt överkörd av maktetablissemanget som stulit makten från svenskarna. Vem f-n bekymrar sig om ariskt blod, sionister eller antijihadister mer än just..du förstår kanske själv

====================

 

Kommentar Ingrid 1 nov -17

Myndigheterna sopade under mattan att jag blev utsatt av ett attentat med förmodad radiakgas 1993 som kostade dussintals människor livet och utfördes av utlänningar, folk som inte bodde här. Hur skall vi äldre rå på dessa j—ar som styr och har stulit makten i partidemokratins namn? Folket är ju förståndshandikappade, för att vara snäll.

========================

 

Kommentar Göstha Sjöström Uppsala 31 okt -17

 

Det är lätt att kasta in namnet Jesus, särskilt mellan kristna. Nej, politiken i Sverige är nog mer att likna vid satan. Måtte Jesus frälsa Sverige från nedtrampningens usla förespråkare!

===========================

 

Kommentar Stefan Torsell 30 okt -17

 

Etablissemanget, som har uppträtt som utlänningar och fiender till svenskarna kanske borde tänka sig in i  situationen att själva bli flyktingar? Kanske de kan bo i ett Arabland?

=============================

 

Om hitlerprofiler på VK 30 okt -17

 

Till några ”Identiteter” här på VK. Jag står upp för judarna och Israel. Har gjort upp med Hitler och Hitlerismen för många år sedan, -91? Har läst och förstått tillräckligt av ”Mein Kampf”. Det är märkligt att man inte har övergivit den ideologin. Man måste dock skilja på Hitlerism och Nationalsocialism. Det är bara ett ordvrängeri. All socialism är ju nationalsocialism, det hjälper inte att sjunga Internationalen, eller kalla sig Socialdemokrat – de är alla Nationalsocialister = Nazister – Nassar! Det betyder: ni som går ut och skyltar med profiler som heter Adolf Gitler, Hitler, Adolf, Gadolf Hutler etc är vänsterprovokatörer, eller kan misstänkas vara. Varför? Det gagnar inte den nationella kampen att prisa Hitler. Dessutom bör vi förstå, Israel har inget emot att Svenskarna försöker rädda sitt folk och land undan miljoner Islamister som Sverigeförrädarna i Stockholm vräkt in i landet. Sluta med detta förbannade Hitlerskit så kan det gå bättre med Svensk Nationalism. Min privata åsikt, även om jag är SD medlem o kandidat.

==========================

 

 

 

Lämna ett svar

Text in English or Swedish