Min Politiska (dåliga) Karaktärsdeklaration

(Bättre förekomma än förekommas. Attack är bästa försvar.)   

Dricker: vin, öl, sprit, ibland måttligt, ibland mer än måttligt, kaffe som en kaffekärring.

Äter:  allt normalt utom kräftor, sniglar, gräshoppor, blodpudding.

Klädsel:  officiellt manskläder, byxor.
 hemma: gärna ett höftskynke, tights, kjol.

Sex:  hetero med, viss frestelse till bisex. Har bevistat sexklubbar, har under hela vuxna livet solbadat naken och vistats på nudist-badplatser. Älskar nudist-camping i t.ex Kroatien.    

Porr:  tittar periodvis på för mycket och alltför grov snaskig hårdporr. Har antagligen sett tusentals av några av de grövsta sexfilmerna på nätet och då INGA pedofil-filmer. Alla som anser sig vara eller bliva politiker borde göra en översyn av porrträsket och döma sedan.   

Gudstro: är kristen men kan inte påstå att jag lever ett munkliv i 100% renhet. Lever inte heller i permanent sus och dus.   
 
Idrott: har periodvis spelat pingis, biljard, bowling, tennis, golf. Har under en stor del av livet vandrat mycket, några kilometer nästan dagligen.   

Boende:  bor fortfarande i mitt snart 120 åriga hus som börjar bli nergånget. På grund av skilsmässan har jag inte slagit många spikar senaste halvåret. Förlorar i värsta fall huset.   

Bilar:  har 2 personbilar, Volvo S80 2,5T 2005, Peugot 307 SW 2004. Mer eller mindre värdelösa när drivmedelpriset skenar.  
 
Skolgång, arbete, praktik: Ålstens Folkskola, Bromma H.A.L., Abrahamsbergsskolan (9T), Wasa Fackskola 1966-68, klassföreståndare sista året var Rolf Theorin. Klasskamrat var bl.a Göran Bergander, Nynäshamn, senare VD på Ragnsells. Gullmarsplans Vuxengymnasium, Töreboda Komvux. Har byggnadsteknisk och humanistisk grundutbildning. Började prästutbildning på STI ca 1976, men slutade då jag kallades av Herren Jesus Kristus. Arbete o praktik hos Skånska Cementgjuteriet, personalbostäderna Brommaplan, Pensionärscenter Hallonbergen, utsättare. Har arbetat i Frihamnen, varit fångvårdare - Långholmen, Kronobergshäktet, Specialen i Växjö, brevbärare Brommaplan, Fridhemsplan, pälsvisning, 15 år som SL bussförare och kört de flesta innerstadslinjer, tillhörde Brommaplan, Hornsberg, Söderhallen, Botkyrka. Var industrikemist ett halvår i Anderslöv, 1973. Undervisade i klassisk gitarr 1 termin 1972 på Medborgarskolan. Var ABAB-vakt somrarna -72-73. Gick i grön uniform med beige basker utanför Grand Hotell under Miljökonferensen 1972. Palme kom förbi mig och gick in på Grand. Abba Eban klev ur sin bil bara 10-15 meter där jag stod. Det är inte utan en viss stolthet jag bevakat sådana storheter plus Carl Gustaf och hans mor Sibylla under högvakten.   Under 80-talet blev jag uttagen till Stabsassistent i Civilförsvaret. Vi genomgick ganska korta utbildningar i brand/räddning och skydd vid ABC-krigföring, i Revinge och Rosersberg. Blev inkallad sista gången i slutet på 80-talet eller början 90-talet.


Föräldrar: min far Harry var byrådirektör på Byggnadsstyrelsen fram till pensionen med kontor i Garnisonen. En gång när jag promenerade på Djurgården bakom Nordiska museet vid de gamla båthusbarackerna, såg jag Harry gå in i ett av båthusen. Jag följde efter och fann där - den förnämliga Kungaslupen. Han arbetade också bl.a med skyddsrumsfrågor. Hemma fick man inte höra något om jobbet. Från början var han chef på en ritsektion på Försvarets Fabriksstyrelse. Han ritade tvätterier åt Försvarsmakten. Min mor, Gurli uppväxt i Skurup, var den enda av de sex flicksyskonen som tog studenten. Hon gick på handelsgymnasiet i Malmö. Arbetade många år som kansliskriverska med redaktionsuppgifter på Lärartidningen på Hantverkargatan under Boethius. Senare, efter flytten 1975 till Skåne, fram till pensionen ca 1986, sekreterare till ngn professor på tandvårdshögskolan i Malmö.   

Lumpen: Ing1 Almnäs Södertälje under överste Stål. Högvakten 3 dgr november 1971. Först stridis i 4 månader sedan nerklassad till malaj och kompaniskrivare på 2a kompaniet under kapten Karlsson i 6 månader. Sekreterarjobb, utskrivning av dagordrar, kopiering, med tillgång till bilar och förråd. Jag vill bara upplysa dagens fjollor, att de män som styrde på den tiden var inga fjollor! Ja var ja och nej var nej. Om någon ifrågasatte en order, skrattade eller gjorde sig till, väntade straff och trakasserier. Ingen ska inbilla sig att våra grannbröder i öster är några fjollor! De skrattar åt fjollorna och feministerna i väst.    

Förlovning, äktenskap: var förlovad med Aina Doolk från Värnamo, mamma till Marie, Cecilia Gralde, Åkesson, Doolk och Stefan, Peter Englund, Doolk. Gift med Jolanta Czyz 1986-1989, inga gemensamma barn, hon bor numera i USA. Gift med Silvia från Nigeria 2013-2019, inga gemensamma barn.  
Resor: har rest mycket i Sverige från norr till söder. Har varit i de flesta länder i Västeuropa, utom Island, Irland, Andorra, Luxenburg, Albanien, Monte Negro. Malta, Portugal. Älskar Polen, Slovakien, Ungern, Slovenien, Kroatien, Grekland, Cypern framför allt. Utanför Europa är det Israel och Nigeria.   

Politik:  Engagerad mitten av 70-talet i miljöpartiet då, som bytte namn till "Ren Värld". Han som ledde partiet ville göra mig till partiledare. Hon som var vår medarbetare då kom senare in i EU Parlamentet för Miljöpartiet. Men jag började studera till präst på STI på Essingen, blev kallad av Herren, slutade på STI, och sökte Gud genom Jesus, Guds Son intensivt några år fram till 1982. Var med i Sverigepartiet och deltog på några av de sista styrelsemötena i medborgarhuset 1988. Stefan Herrmann är min nästkusin. Efter Lasse Linds styrelsekupp när man petade Stefan och la beslag på nycklarna till närradion, drog jag mig ur. Jag inledde ett samarbete med den nationalist som myntade namnet Sverigepartiet - Lampell, "Lampan". Det var vid tiden för Sverigedemokraternas skapande.  Då arbetade jag heltid som bussförare på SL. Vid valet 1991 kandiderade jag för Moderaterna i Botkyrka som då hade 71 000 invånare. Var suppleant och aktiv i Gatunämnden, dirigerades senare till Bostadsförmedlingsnämnden. Utsågs till 6-7 uppdrag i kommun och kyrkopolitik. Skulle komma in i fullmäktige inom kort, då jag på grund av otäcka trakasserier och hot av otrevliga muslimska invandrare, såg mig nödgad att hoppa av alla uppdrag.    
Jag blev 1993, 25 mars, utsatt för ett gas attentat på arbetsplatsen. I den buss jag körde. Tvingades fly utomlands, förlorade arbetet, bostaden, möblerna och kläderna. Har aldrig fått någon upprättelse för det brottet.    
Efter katastrofinvandringen 2015 gick jag med Sverigedemokraterna i hopp om att bidraga med engagemang för att om möjligt rädda Sverige och mitt eget lurade folk - Svenskarna - som enligt media och "statsmakter" inte existerar. De statsmakterna - sk. 7-klövern är lögnare och bedragare och saknar sann legitimitet. Tyvärr räknar jag in också KD i 7 - klövern, fastän de nu verkar vara på rätt väg med Ebba Busch. KDs enda chans idag, är helomvändning  mot de ondskefulla antikristmakterna som man tyvärr gagnat under de borgerliga regeringsåren. För övrigt tycks Ebba vara en härlig brud..  
 
Summa idag: det som det styrande partigarnityret idag kallar politik, om vi ska ha koppel på katterna, sätta upp soffor och bajamajor, en massa räkenskaper som ska redovisas och bekräftas av revisorer, känns tråkigt. En massa exercis som tyvärr måste göras, fastän det är en hel del byråkrati. En kommunalpolitiker handhar sällan de avgörande frågorna i riket. Nu är det ju så att valberedningarna utser kandidaterna och de styrs av högdjuren i partitopparna. Om nu falska individer har nästlat sig in i partitopparna i 7-klöverpartierna, så påverkar det alla de partiernas nyrekryteringar av rikspolitiker. Det är därför det enligt dom "inte finns något Svenskt folk". Minsta lilla någon kandidat i 7-klövern velat hävda de kristna svenskarnas rättigheter, har de manipulerats bort och stämplats som Hitlernazister. Kvar i 7-klövertopparna, återstår ett pack ja-sägare som förråder sitt land och inte vågar ta egna initiativ för att upprätta sanning och rätt. Sådana kommer nog att få sin dom snart. För att tala ren Svenska - dj-a svin! (Sorry KD, men ni var också med Reinfeldt o Co.)

Slutligen, Sveriges hopp står idag i första hand till Sverigedemokraterna, om vi vill undvika inbördes våldsamheter. (Jag underskattar naturligtvis inte våra andra Nationalistiska grupperingar som är viktiga för vårt folks fortbestånd). Här gäller det naturligtvis för partiledningen att vara lyhörda för folkviljan och fortsätta på den inslagna vägen att vinna så många väljare som möjligt och gärna invandrare som fattat galloppen. Däremot borde man profilera sig som ett parti med kristen grund, men inte någon sorts mesighet. En tuff Kristendom som inte lägger sig platt för främmande folk och religioner. Det är den klokaste vägen att bli ett Svenskt traditionsbärande parti dit KRISTNA söker sig. Vi kan rentav plocka röster från KD.


Författare: Sven Johansson

My parents sent me to England, 5 weeks 1965, in the Summer, to participate in an English language-course, in the very neat town of Exmouth. Even though I had the best point in English from the gymnasium, I realise my English will never be perfect. This guy is 69 years of age this Summer. He has been writing political, religious, and many other topics since 1980. He believed he had important things to tell. Because he is un-known to most people, it proves that the world is ruled by the same "sort of gang".