Bankrutt? 13 dec -17

Bankrutt? 13 dec -17
Jag är snart bankrutt. Inget positivt har hänt. Mina affärer har monterats ner, den ena efter den andra i 13 års tid. Min fru tog ut det sista rörelsekapital jag hade, nu måste jag i värsta fall sälja av det sista hopp som finns kvar för en tiondel av det förväntade värdet. Jag har nu 20.000€ i kreditskulder. Likviden är helt slut och det är jul. Detta inte minst tack vare tystnadens politik, ingen upprättelse övedhuvudtaget. Vår familj går under, de 2 gamla bilarna och det nedgångna huset går förlorade. Fru och dotter får en förstörd jul, jag vet inte själv var att gå. Så här har det gått på i ett par, tre år. Det ena bolaget efter det andra jag investerade i, monterades ner och togs bort från marknadsplats. Eftersom vi är gifta får inte min fru någon socialhjälp. I Sverige premieras bara de som skiljer sig.
Hithän har det gått med Herrens utvalde, som var Solen från födelsen. Ve o fasa över Sveriges lögnare som styr!

Lämna ett svar

Text in English or Swedish