Filosoferande över den kommande diktaturen 22 jan -18

Mörkret sänkte sig över världens folk. Satan o Co började genomföra sina planer för hundratals år sedan. En jordisk kung ville regera hela världen. Hans agenter infiltrerade länder. De satsade långsiktigt. Barn o barnbarn skulle förberedas för myndighetsbefattningar – men i andras länder.

Tydliga tecken på utvecklingen är hur uslingarna började avmaskulinisera männen. De rakade av sig skägget. Mannen skulle se ut som en kvinna, ett barn. Mannens auktoritet skulle ifrågasättas, allt för att den onde skulle kunna driva fram – feminismen. Märk att de onda har riktat in sig på de kristna länderna. Men sparade de otrogna muslimska länderna. Satan förföljer inte sina egna.

3e världen skyller på Storbrittanien, för kolonialförtrycket. Kanske de Engelska patronerna tjänade en annan makt? Det är precis vad jag insinuerar. Kungariken skulle störtas ner därför att de var garanten för statsreligionen – den Katolska Kyrkan, Protestanterna, de Ortodoxa. Marxismen, demokratin, partidemokratin, socialismen, materialismen skulle reformera världen. I Ryssland gjorde man om kyrkor till garage o verkstäder. Nu är vi här. Ateisterna har gått i förbund med s-tan och muslimerna. Nu kommer jag fram till vad som är summan o framtiden. Johannes uppenbarelse talar om vilddjuret och dess bild. Det tycks som om globalisternas mål är ett världsregemente styrt av vilddjuret – en självsvåldig diktator/kung/drottning/transa med stålnypor. Hans/hennes makt blir större än Stalins. 1984, framstår då som en söt godnatt saga för barn. Vi kan redan nu skönja tendenserna. Målet söks uppnås genom ABC-krigföring, fattiga krigares bomber. De planerar kanske redan nu attacker som skall möjliggöra ett globalt maktövertagande. Det är därför det finns säkerhetstjänster…

Epilog

Jag skrev detta för 4 dagar sedan, sparade det genom att maila mig själv. Strax efter det kom en kraftig jordbävning utanför Alaska. Ragnarök sa våra välsignade förfäder.

Lämna ett svar

Text in English or Swedish