När ska TV4 börja skriva om Liberalernas dåliga väljarstöd?

När ska TV4 börja skriva om Liberalernas dåliga väljarstöd? Det är kanske dags nu?
Det tycks mest talas om hur dåligt det går för SD. Jag tror att tids nog kommer SD få ett starkare väljarstöd än någonsin. Mycket beror naturligtvis på vilket opinionsinstitut man citerar. Jag säger: det går att vinkla opinionsundersökningar. Svenskarna, världens mest vänster hjärntvättade och infiltrerade folkslag?

Författare: Sven Johansson

My parents sent me to England, 5 weeks 1965, in the Summer, to participate in an English language-course, in the very neat town of Exmouth. Even though I had the best point in English from the gymnasium, I realise my English will never be perfect. This guy is 69 years of age this Summer. He has been writing political, religious, and many other topics since 1980. He believed he had important things to tell. Because he is un-known to most people, it proves that the world is ruled by the same "sort of gang".