Tack för Svenska Flaggan

Sverigedemokraterna (SD) bör – för att höja opinionsiffrorna – skapa ett märke för tröjan, kavajen, skjortan, med en svensk flagga och texten SD eller hela namnet Sverigedemokraterna.

Det är ju så, om ni nu inte sett det eller förstått det, att alla gamla förrädarpartier satt på sig en nål med svenska flaggan, sedan Corona epidemin bröt ut. Om det är några som inte är/var nationalister eller patrioter så är det just de – S, M, L, C, Mp, V, Kd. Den s.k. sjuklövern.

Med en svensk flagga och partibeteckning – Sverigedemokraterna – på klädesplagget, förstår alla svenskar att den som bär en svensk flagga, står för Sverigedemokraterna!

Nu kan det ju vara så att något gammelpartis företrädare börjat tänka om. Då önskar vi dem välkomna tillbaka till den naturliga samhörigheten. Vi kallar oss svenskar och vi föraktar inte vårt eget folk – så länge de inte är förrädare…

Skrivet 2 dec 2020

Författare: Sven Johansson

My parents sent me to England, 5 weeks 1965, in the Summer, to participate in an English language-course, in the very neat town of Exmouth. Even though I had the best point in English from the gymnasium, I realise my English will never be perfect. This guy is 69 years of age this Summer. He has been writing political, religious, and many other topics since 1980. He believed he had important things to tell. Because he is un-known to most people, it proves that the world is ruled by the same "sort of gang".