Fler Spikar i Kistan!

Varje indriven spik i kistan känns tillfredsställande!

Bedömare säger att världen blivit mer polariserad/splittrad. Sanningen är nog att vänsterns attityder, feminism, hbtq, NWO, etc, har infiltrerat, genomsyrat, växt till i stora delar av världen under 60 år. (Barn av 5e kollonnare styr EU?) Iallafall, det är vänsterns extremism o hjärntvätt av medborgarna som orsakat polariseringen! De konservativa har bjudit motstånd nu framför allt tack vare Donald Trump..tack för det!

Vidare, fundera på ordet tillväxthysteri.
Tillväxt i ekonomi är en sak.
Annat är tillväxt av: antalet människor, stora städer, utdöda djurarter, global uppvärmning, energibrist, vattenbrist, försörjningsbrist.

FN = delvis fiasko. Varför? Tanken med globalt samarbete är bra. Men bara om alla medlemsländer bevarar sin integritet och inte pådyvlas kränkande avtal som underminerar ländernas, folkens, nationella rättigheter och homogena befolkningssammansättning. Reglerna om flyktingmottagande leder till kaos i hela världen. Dessa debila beslut i FN har uppmuntrat fattiga individer i hela världen att invadera rikare länder. USA, Australien och EU har formligen attackerats av horder med parasiter och tiggare som antagligen mestadels aldrig får ett regelrätt arbete. Vad har sådana i västvärldens länder att göra? FN måste reformeras innan hela världen exploderar i etniskt/religiöst kaos. Vänstern skall få äta upp sin rasism mot världens kristna urbefolkningar de försöker förinta, Svenskar, Danskar, Finnar, Tyskar, Engelsmän, Holländare m.fl det kommer..

I Sverige smusslas arbetslösa undan i statistiken genom stödarbeten, skolkurser, som inte är riktiga arbeten. Hundratusentals driver omkring i förorterna utan sysselsättning medan de vettlösa politikerna öppnar landet för hundratusentals nya falska flyktingar. Årligen kommer rapporter från arbetsmarknads-myndigheter om alla nya arbeten och sjunkande arbetslöshet…Jag menar inte att alla tjänstemän/kvinnor är skyldiga. De skyldiga är framförallt de 6-7 partier som styrt Sverige under hela efterkrigstiden.

Slutligen frågar man sig, hur kan man se positivt på framtiden? SDs budskap är att vara positiva och söka lösningar på problemen. M.a.o det finns inget val så länge partidemokrati styr Sverige. Svenskarna får inse situationen och sträva efter förändring av en oacceptabel utveckling. SD gör allt för att verka inom det parlamentariska systemet. Endast Sverigedemokraterna erbjuder en vettig nationell politik!

Författare: Sven Johansson

My parents sent me to England, 5 weeks 1965, in the Summer, to participate in an English language-course, in the very neat town of Exmouth. Even though I had the best point in English from the gymnasium, I realise my English will never be perfect. This guy is 69 years of age this Summer. He has been writing political, religious, and many other topics since 1980. He believed he had important things to tell. Because he is un-known to most people, it proves that the world is ruled by the same "sort of gang".